مشاوره حقوقی رایگان - ارائه لايحه به دادگاه تجديد نظر

بنده حدود سه سال هست از شخصي طلب داشتم قبلاًتقاضاي اعسار گذاشته شد پرونده اجراي احكام رفت وحكم جلب طرف را گرفتم متهم متواري شده وسه بار هم حكم جلبم تمديد كردم تا اينكه دوباره تقاضاي اعسار داده تو يه استان ديگه كه عدم صلاحيت زدن وفرستادن به همون دادگاه رسيدگي كننده اول كه دوتا شهود آورد وبه دروغ شهادت دادن حالا دادگاه براش پيش پرداخت ومابقي اقساط قرار داده متن لايحه چگونه بنويسم براي دادگاه تجديد نظر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بنویسید حکم جاب داشتید و متواری بودند و اموال را معرفی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اموال و دارایی از ایشان سراغ داری به تجدید نظر اعلام نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اموال و دارایی ایشان را به تجدید نظر اعلام نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اموال و دارایی ایشان را به تجدید نظر اعلام نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اموال و دارایی ایشان را به تجدید نظر اعلام نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اموال و دارایی ایشان را به تجدید نظر اعلام نماید