مشاوره حقوقی رایگان - ترک نفقه

با سلام آیا اگر شاکی که همسر برادرم هست به هیچ وجه رضایت نمی‌دهد برای ترک نفقه که شش ماه حبس را برای برادرم ایجاد کرده آیا بعد از دادن نفقه در دادگاه این حبس به مجازات نقدی تبدیل می‌شود ضمن اینکه برادرم هیچ سابقه‌ای ندارن. ممنون از جوابی که قبلا به پرسش من پاسخ دادین.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر پرداخت نفقه بعداز صدوررای محکومیت تاثیری درمجازات ندارد ومجازات حبس نیز قابل تبدیل به مجازات دیگر نمی باشد لکن دادگاه می تواند اجرای مجازات را معلق کند ومجازات رااجرانکند

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه پول رو بهش بدید و رضایت بدهد به مجوز ماده 483 دادرسی کیفری باتوجه به اینکه رضایت پس از قطعیت حکم میباشد میتوانید تقاضای تبدیل به جزای نقدی یا تخفیف از شعبه صدور رای بکنید .

یک وکیل

خیر اما از آزادی مشروط میتواند استفاده کند