مشاوره حقوقی رایگان - عدم تسویه کارفرما

سلام خسته نباشید من حدود 6 ماه در یک شرکتی حسابدار بودم بعد کارفرما به دلیل اشتباهی در فاکتورها منو اخراج می کنه و الان که می خوان تسویه حساب کنن میگن تو بیا اول فرم تسویه حساب امضا کن ما بعدا براتون واریز می کنیم من قبول نکردم و الان ادعا می کنن که من حدود 700 تومن خسارت مالی به شرکتشون زدن یه چک 50 میلیونی بابت ضمانت از من گرفتن درحالیکه در قرار داد ذکر نشده و من این چک را در وجه شرکت زدم و قید نکردم بابت ضمانت است من می توانم بابت عدم تسویه شرکت اقدام به شکایت کنم؟ آیا کارفرما می تونه رو چک من اقدامی کنه

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله میتونن شکایت کنین بابت مطالبه وجه چک شما هم میتونین طی اظهارنامه اعلام کنین که تقاضای تسویه حساب کنین و چک رو هم بگویید مربوط به ضمانت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق سامانه روابط کار شکایت خود علیه کارفرما مطرح نمایید درخصوص چک ضمانت ابتدا اظهارنامه نسبت به استرداد چک و در صورت عدم استرداد از طریق تقدیم دادخواست استرداد اقدام گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست استرداد لاشه چک را به علت ضمانتی بودن مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت حق و حقوق خود اداره کار شکایت کنید.
در خصوص چک دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست استرداد لاشه چک را به علت ضمانتی بودن مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما اول اظهارنامه مبنی بر تقاضای تسویه حساب بدهیدو اگر اقدام نکردند به اداره کار شکایت کنید در مورد چک هم دادخواست استرداد بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست استرداد لاشه چک را به علت ضمانتی بودن مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است توافقی چک خود را استرداد کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست استرداد لاشه چک را به علت ضمانتی بودن مطرح نمایید