مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از هزینه دادرسی

سلام من درخواست مهریه رو از طریق اداره ثبت گذاشتم اجرا و یه مقدار از مهریه مو از طریق اداره گرفتم الان که میخاهم از طریق دادگاه اقدام کنم اعسار از هزینه دادرسی زدم ایا اعسار من پذیرفته میشود و سوال دومم این است که شاهدانم برای اعسار دو نفر از شهرستان هستند ایا میتونم شهادت کتبی بدن ودر جلسه حاضر نشوند
ودر جلسه اعسار چی از من پرسیده میشود

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام اعسارتون پذیرفته میشه استشهادیه بدین اما اگر شعبه در ابلاغ حضور شهود را لازم بدونه باید حاضر بشن

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اینکه اعسار شما مورد پذیرش قرار بگیرد بسته به نظر قاضی ومستندات شماست .در بدو امر استشهادیه ضمیمه درخواست گردد شهود خودرا در دادگاه بایستی احضار نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قاضی حضور شاهد را لازم بداند باید حاضرشوند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اعسار معمولا پذیرفته میشود . بهتر است استشهادیه دهید تا اگر قاضی لازم دانست شهود را حاضر کند در جلسه اعسار معمولا از شرایط مالی شما سوال میشود. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اصولاً پذیرفته می شود و اگر نیاز باشد باید در دادگاه حاضر شوند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در خصوص منبع درآمدی شما پرسیده میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید شهود حضورا در جلسه دادگاه
حاضر بشوند و شهادت بدهند
برای پذیرش اعسار ، قاضی از بانک مرکزی و
اداره ثبت و پلیس راهور استعلام خواهند گرفت و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در بدو امر استشهادیه ضمیمه دادخواست اعسار شود اگر دادگاه لازم دانست شهود برای شهادت احضار میشوند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام .اینکه اعسار شما مورد پذیرش قرار بگیرد بسته به نظر قاضی ومستندات شماست

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

سلام. بله اصولا اعسار پذیرفته میشود. شما شاهدان خود را معرفی بفرمایید در صورتی ک قاضی تشخیص دهد ک حضورشان لازم است ایشان را احضار خواهد کرد. سوالات در رابطه با وضعیت مالی شما خواهد بود.

یک وکیل

سلام نیاز به حضور شاهد درجلسه میباشد .

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.وقت بخیر
اعسار معمولا در این شرایط مورد قبول واقع میشه مگر اینکه بعضی از شعبات از شما سوال میکنن که مثلا خودرو دارین که اعسار رو رد میکنن.شهود باید در جلسه حاضر باشن مگر اینکه دادگاه نیاز به حضور رو اعلام نکنه.برگه استشهادیه باید توسط شهود پر و امضا و ضمیمه دادخواست بشه