مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هدیه ازدواج

سلام من میخوام طلاق توافقی بگیرم تو دادگاه اول گفتم هیچی نمیخوام نامزدم هم قبول کرد وما امضا کردیم ولی الان میگه اگه طلا هایی که گرفتم و پس ندی من هم اعتراض میدم مهریمو بخشیدم ولی میخوام طلا هارو نگه دارم چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است توافقی موضوع را حل و فصل کنید چون زوج می تواند در دفترخانه سند طلاق را امضاء نکند مگر اینکه وکالت در طلاق داشته باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نظریه اداره کل حقوقی قوه قضائیه: «چنانچه احراز شود که تحویل طلا و جواهرات خریداری‌ شده برای زوجه یا زوج به عنوان هبه یا عاریه در اختیار طرف مقابل گذاشته شده است در صورت اول با توجه به ماده 803 قانون مدنی و رعایت بندهای ذیل آن و در صورت دوم با در نظر گرفتن مقررات مربوط به عاریت قابل استرداد است. اما اگر ثابت شود که اشیای مذکور به صورت هبه معوض رد و بدل شده است در این صورت قابل استرداد نخواهد بود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است توافقی موضوع را حل و فصل کنید چون زوج می تواند در دفترخانه سند طلاق را امضاء نکند