مشاوره حقوقی رایگان - هدیه ازدواج

سلام. خسته نباشید.
همسرم دادخواست استرداد اموال منقول داده و تو لیستش اون طلاهایی که پیش خودشه هم نوشته و سه نفر شاهد لیستو امضا کردن. فاکتور بعضیاشونو دارم به اسم خودم.
1- آیا فقط با شاهد قاضی به نفع اون رای میده؟
2- تو مراسم پاتختی اعلام کردن که از طرف خانواده من یه ماشین هدیه دادن ولی هنوز به اسم پدرم هست و تو لیستشون ماشین هم نوشتن آیا میتونن واسه ماشین اقدام کنن؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مشخص نکرده اید شما زوج هستید یا زوجه؟اگر شما زوج هستید و فاکتور طلا بنام تان است میتوانید دادخواست استرداد طلاجات دهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
1_بستگی به کیفیت شهادت شهود دارد
2_خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما زوج هستید و فاکتور طلا بنام تان است میتوانید دادخواست استرداد طلاجات دهید.بابت ماشین هم پدرتان اعلام کند به عروسک هدیه داده بودم که رجوع کردم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج می‌تواند استرداد مطرح کرد با وجود عین موهوبه قابل رجوع است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوج می تواند دادخواست استرداد طلاجات علیه زوجه مطرح کند.