مشاوره حقوقی رایگان - درمورد نپرداختن اجاره توسط مستاجر

باسلام و عرض ادب و احترام
سه ماه خانه اجاره دادم به مادر وپسرشون و خواهر این آقا زمان برای اجاره خانه حضور داشت و قرار داد باسم این خانم نوشته شد و امضاء شدوباتوجه به نیاز اینجانب که مستاجر هسنم در تهران 14 هرماه با تاکید به پرداختن بموقع اجاره قرارداد بسته شد و لی متاسفانه ماه اول اجاره را پرداخت نکردن و ماه دوم اجاره را پرداخت کردن و الان هم که ماه سوم اجاره میباشد هنوز اجاره پرداخت نشده و باتوجه ب اینکه در انتهای قرارداد ذکر شده که اگر مستاجر دوماه اجاره پرداخت نکند بدون مراجعه به مراجع قانونی قرارداد فسخ میشود مناسفانه این خواهر و برادر دارن لجبازی میکنن و نمیخوان اجاره پرداخت کنن من یک خانم هستم وخودم مستاجر لطفا راهنمایی کنید چکارباید بکنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت تحقق شرایط و نیاز شخصی به ملک می توانید درخواست تخلیه را در موعد مقرر بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در صورت اثبات نیاز شخصی قابل تخلیه است