مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی و خیانت در امانت در تصادف

سلام چند وقت پیش تصادف کردم مقصر بودم ، از پشت زدم به یه ماشین، چندتا خط فقط افتاد رو ماشینش، مدارکمو شماره موبایلمو بهش دادم، فرداش زنگ زد گفت نشون دادم هزینه خسارت 200 تومن میشه بده تا کارتتو بدم، منم براش واریز کردمو کارت ماشینمو گرفتم الان بعد از یک ماه زنگ زده میگه از کارت ماشینت کپی گرفته بودم جلو بندی ماشینم از اون ضربه به بعد داغون شده 2میلیون باید بدی، میرم شکایت میکنم، منم گفتم منطقی نیست حرفتو رفته که شکایت کنه.

الانم نمیدونم باید چی کار کنم آیا میتونه شکایت کنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت نامبرده نتیجه ای نخواهد داشت اگر تماس گرفت پاسخ گو نباشید و میتواند ورود خسارت را انکار کنید و اعلام کنید که خسارت پرداخت شده.
جای نگرانی نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با دلایل و مدارک با دفاع مناسب داشته باشیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میبایست دفاع خوبی شود در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله البته
باید ادعای ایشان ، توسط کارشناس رسمی تایید بشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید تامین دلیل نموده باشد و خسارت را اثبات نماید
شما نیز پرداخت خسارت را با پرینت واریزاثبات نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید دلایل و مدارک متناسب با دفاع خوبی داشته باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید تامین دلیل نموده باشد و خسارت را اثبات نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دلایل و مدارک با دفاع مناسب داشته باشیم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان طرح دعوا و مطالبه خسارت وجود دارد