مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افت قیمت خودرو

باسلام
من چند روز گذشته با یک دستگاه پراید مدل 82 تصادف کردم که دو درب سمت راست آن باید تعویض شود و بیمه هزینه تعویض درب رو داده این بنده خدا گفته که واسه هزینه ضرر و زیان رو میرم به دادگاه شکایت میکنم آیا با اینکه 15 سال از مدل ماشین میگذره بازم میتونه خسارت بگیره؟ و اگر میتونه مبلغش خیلی زیاد هست یا جزیی هست؟

پاسخ ها :

ضیافت فرخشاهی

سرکار خانم ضیافت فرخشاهی:

خسارت افت قیمت خودرو طبق نظر کارشناس قابل مطالبه است

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. خسارت مطالبق نظر کارشناس تامین دلیل قابل مطالبه می باشد.

پرسشگر :

کارشناس هرچقدر مدل ماشین پایین تر باشه مبلغ افت خسارت هم کمتر تعیین میکنه؟و یا از روی قیمت قبل تصادف فکر کنم 4 یا 8 درصد مبلغ میشه افت خسارت؟

یک وکیل

سلام
بین تعیین میزان خسارت و مدل و ویژگی های ماشین ارتباط وجود دارد.

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

توصیه می شود ابتداتامیین دلیل کنیدتامشخص گرددذیحق هستیدویامقرون به صرفه هست یانه