مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو

با سلام و عرض ادب چند روز پیش یک خودرو از عقب به خودرو من برخورد کرد افسر به دلیل انحراف به چپ من را مقصر شمرد من با گرفتن کارشناس رسمی تقصیر را 50درصد اعلام کرده راننده بر اساس کروکی قبلی از من شکایت کرده و ادعای خسارت می خواد ثانیا شخصی که از من شکایت کرده راننده اصلی نیست کس دیگری است حال از محضر شما دوتا سوال دارم 1) آیا این شخص بر اساس کروکی قبلی می تواند ادعای خسارت کند 2)آیا این شخص با عوض کردن راننده مرتکب جرم نشده؟3)آیا من می توانم از شخصی که از من شکایت کرده شکایت کنم و خسارت خودرو را بگیرم؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

راننده اصلی یا مالک ماشین میتواند شکایت کند حسب مورد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله میتواند و ظاهرا مالک خودرو شکایت کرده ولی اگر راننده خودرو را شخص دیگری معرفی کرده جرم است و شما میتوانید دفاع نمایید
و شما باید فقط از راننده شکایت نمایید و نه مالک خودرو

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مالک خودرو می تواند شکایت نماید
نسبت به نظریه افسر اعتراض نمایید
خسارت قابل مطالبه می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام معمولاً آخرین نظریه کارشناسی ملاک است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میتوانید نسبت به نظریه افسر که بر اساس کروکی بود اعتراض کنید راننده یا مالک‌خودرو میتواند شکایت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

راننده اصلی یا مالک ماشین میتواند شکایت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام معمولاً آخرین نظریه کارشناسی ملاک است