مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف

اگر تعدادی خانم مدعی تجاوز به عنف نسبت به 1 نفر شوند و بعضی گواهی پزشک قانونی داشته باشن و بعضی نداشته باشند و فقط اظهار کنند چگونه بررسی و تصمیم گیری میشه در دادگاه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مرجع قضایی با جمعیت جهاد و ادله اثباتی و ارائه شده در پرونده تصمیم گیری خواهد نمود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با بررسی سایر ادله وقراین .تحقیقات را ضابطین در داسرا به دستور قاضی جهت کشف حقیقت انجام می دهند.