مشاوره حقوقی رایگان - شاکی خصوصی

سلام ببخشید راننده ای به بنده زده فرار کرده بنده رو پلاکش شکایت کردم حالا سوالی که از خدمتتون دارم این هستش که چون فرار کرده بنده شاکی خصوصی محسوب میشم و میتوانم ایشان به زندان بیاندازم یاخیر فقط دیه میتونم بگیرم ازشون راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مجازات برای راننده فراری زمانی متصور است که طبق ماده 719 قانون مجازات اسلامی اگر بعد از تصادف، مصدوم احتیاج به کمک فوری داشته و راننده با وجود امکان رساندن مصدوم به مراکز درمانی یا به‌ وجود اینکه امکان کمک گرفتن از مأموران انتظامی وجود دارد از انجام این کار خودداری کند یا به منظور فرار از تعقیب محل حادثه را ترک و مصدوم را رها کند بر حسب مورد در هر کدام از موارد به بیش از دو سوم حداکثر مجازات محکوم خواهد شد. دادگاه نمی‌تواند در مورد این ماده اعمال کیفیت مخففه کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت متواری شدن راننده مقصر و ترک صحنه تصادف حداکثر مجازات قانونی وحبس محکوم شد