مشاوره حقوقی رایگان - شاکی خصوصی

باسلام.

چند ماه پیش فردی ناشناس به من پیامک زد و به بهانه اینکه دوست دوستم هست و شماره من رو دوستم بهش داده و الان دنبالم اون میگرده با من صحبت میکرد که من آدرسش رو بهش بدم و چون پیامک هایی مبنی بر اینکه باهاش دوست بشم میفرستاد بلاکش کردم، اون دوستم اصلا شماره فعلی من رو نداره و من بیشتر از 10 سال هست که کلا قطع ارتباط کردم با اون خانم.
هفته گذشته با یه شماره جدید برام پیامک فرستاد و دوباره درمورد دوست قدیمیم صحبت کرد و همش میپرسید بچه دار شدی یا نه،منم بلاکش کردم و خیلی ناراحت بودم و عصبی و از ناراحتی گریه ام گرفته بود،شوهرم ناراحتی من رو که دید نگران شد و بهش گفتم چی شده و قرار شد به پلیس مراجعه کنیم و شکایت کنم.
میخوام بدونم من به عنوان شاکی خصوصی میتونم هم درخواست جریمه نقدی کنم و هم درخواست حبس طرف رو داشته باشم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
حکم محکومیت توسط قاضی با توجه به قانون تعیین می گردد و به خواست و نظر شما نمی باشد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

سلام اگر مصداق مزاحمت باشه قابل شکایت و پیگیری است. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مصداق مزاحمت باشه قابل شکایت و پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه راهکار قانونی باید بررسی بشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حکم محکومیت توسط قاضی با توجه به قانون تعیین می گردد و به خواست و نظر شما نمی باشد