مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده از دادیاری به دادیاری دیگر

درود
پرونده ای در دادیاری صورت جلسه شد با حضور شاکی ، متهم و شاهدین ، به امضا هم رسید ، یک روز بعد پیامکی امد که به شعبه دیگر دادیاری ارجاع شده ، در صورتی که پرونده دیگری در جریان نیست و فقط همین یک پرونده است ، در سوال قبلی وکلا پاسخ دادند که حتما با پرونده دیگر به صورت یکجا مورد بررسی قرار میگرد در صورتی که فقط یک پرونده است ، دلیل این کار چیست ، ایا میتواند به علت تردید در نظر دادیار قبلی باشد ؟