مشاوره حقوقی رایگان - دادن وکالت برای فروش مسکن

با سلام یه منزلی هست که بین ورثه تقسیم شده و حالا قصد فروش دارند یکی از ورثه که سهم بیشتری داره میگه که به من وکالت بدید تا من بفروشم آیا با دادن وکالت میتونن ادعای مالکیت کنن؟ و اینکه اگر خواستن وکالت بدن چه وکالتی بدن که مشکل ساز نشه؟

پاسخ ها :

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام
اگر به ایشون وکالت بدهند میبایست وکالت فروش داده بشه و ممکن است مشکلاتی ایجاد گردد و ثمن وراث رو ندهند به همین دلیل وکالت داده نشه و همه یکجا به شخص ثالت بفروشند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بله امکان دارد بهتر است قبل از انجام هر کاری مشورت بگیرید و وکالتنامه را وکیل ببیند
از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

امکان دارد بهتر است قبل از انجام هر کاری مشورت بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه میشود قبل از انجام کار مشاوره اخذ نمایید