مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

بنده مدت یکسال است که با بخشیدن مهریه و گرفتن حضانت دوفرزند دختر ‌پسر تا سن تکلیف متارکه نموده ام و از شهرستان به تهران نقل مکان نموده ام باتوجه به اینکه محل طلاق ‌ملاقات فرزند هفته ای یک بار در شهرستان بود و من ساکن تهران هستم به ماهی یک بار اول هر ماه چهل و هشت ساعت تغییرپیدا کرد حال سوالم اینه که باتوجه به دوری مسافت واینکه دفعه پیش برای تحویل بچه بعد از ملاقات منو کتک زدن و حکم کیفری هم بابت این قضیه گرفتم و اگه محل ملاقات شهرستان باشه این مشکلات دوباره تکرار می‌شود امکان این هستم مکان ملاقات هم از شهرستان به تهران تغییر یابد و چطور باید دادخواست بدم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بله می توانید رای که دریافت کردید و حکم ملاقات را باید ببینم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه مربوطه موضوع را پیگیری کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست تنطیم و به اجرای احکام مراجعه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تنطیم و به اجرای احکام مراجعه کنید