مشاوره حقوقی رایگان - مانع ملاقات فرزند

سلام. من یک خانم هستم. یک پسر 10 ساله دارم که حضانت ایشون تا هفت سالگی با من بود. از آن به بعد، حضانت به پدرش واگذار شد. حق ملاقات دارم روز پنج شنبه تا جمعه. الان چند ماهی هست اذیت میکنن .وقتی زنگ میزنم بهشون میگن بچه میگه نمیام. خواهرم بچه ام رو دیده بود و ازش پرسیده، گفته من از بابام میترسم. این طوری میگم. الان باید چیکار کنم؟ هم این که محل ملاقات تغییر کنه هم این که بچه رو مجبور به دروغ نکنن. لطفا راهنمایی ام کنید. محل ملاقات من میرم از در خونشون تحویل میگیرم و روز بعد تحویلش میدم. چون این طوری باعث مشکل میشه میخوام محل ملاقات تغییر کنه. لطفا به دو سوال من جواب بدین. ممنونم. تا چند سالگی میتونه خودش تصمیم بگیره که پیش من یا باباش باشه؟

پاسخ ها :

تغییر محل ملاقات فرزند ممانعت از ملاقات فرزند با مادر جلوگیری از ملاقات فرزند با مادر سن قانونی فرزند برای تصمیم گیری حق ملاقات فرزند ملاقات فرزند حضانت