مشاوره حقوقی رایگان - آزادسازی مدرک تحصیلی

از سال 93 تا 98در شرکت مشاور کار می کردم و با توافق و بستن قرارداد مدرک خود را برای رتبه بندی در اختیار آن شرکت قراردادم و تا آخر آذر ماه 1400 با ایشان قرارداد دارم و بیمه را رد میکند. اگر ایشان موافقت بر خروج مدرک بنده نکند و به خاطر رد شدن بیمه از شرکت جدید از من شکایت کند. چه اقداماتی میتوانم انجام بدم لطفا به بنده کمک کنید ممنونم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما هم می توانید برای مدرک خود شمایت نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام دوست عزیز اگر شما به آن شرکت تعهد داده باشید که تا تاریخ مشخصی در آنجا کار کرده و مدرک تحصیلی خود را نیز تا آن تاریخ در اختیار آن شرکت بگذارید ، در اینصورت اگر زودتر از موعد مقرر در قرارداد از آن شرکت خارج شوید در واقع تعهد خود را نقض کرده اید که در این حالت آن شرکت هر چند از طریق مراجع اداره کار بابت این موضوع نمی تواند ادعایی علیه شما مطرح کند ولی در عین حال می تواند از طریق مراجع دادگستری به دلیل نقض تعهد قراردادی علیه شما طرح دعوا کرده و خسارات وارده به خود را از شما مطالبه کند البته این موضوع که به دلیل خروج زود هنگام شما از شرکت ، به آن شرکت خسارت وارد شده باشد کار ساده ای نخواهد بود و این موضوع ، کار آن شرکت را در طرح دعوا علیه شما سخت می کند . و به همین دلیل است که عملا در اینگونه موارد معمولا شرکتها از طرح دعوایی اینچنین خودداری می کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت مدرک شما با توجه به وضعیت شرکت به عنوان امانت در اختیار شخص مذکور می‌باشد و امکان اقدامات متنوع حقوقی و کیفری و تقدیم دادخواست وجود خواهد داشت در صورتی که نیاز به اخذ توضیحات بیشتر داری از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید