مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم دیوان عدالت اداری

با سلام و احترام
سال گذشته دادخواستی به دیوان عدالت اداری به طرفیت صندوق بازنشستگی دادم که دادنامه صادر شد و صندوق بازنشستگی به پرداخت وجهی ملزم شد که تاکنون اجرا نشده است.سوالم اینست : رای اجرای حکم چه باید بکنم؟ آيا بعد از یکسال که از صدور حکم میگذرد و اجرا نشده، خسارت تاخیر تادیه به آن تعلق میگیرد؟
با سپاس و تشکر

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام صندوق می بایست رضایت شما را جلب نماید اگر در موعد مقرر در اخطاریه این رضایت جلب نشود شما می توانید با درخواست از شعبه دیوان و از طریق اجرای احکام دادگستری نسبت به اخذ مبلغی که صندوق محکوم شده اقدام نمایید
اگر عدم اجرای دادنامه بدلیل تاخیر صندوق از پرداخت باشد بله از طریق اجرای احکام می توانید درخواست خسارت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به توضیحات تکمیلی و گفت و گو دارد لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیزید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک و مستندات شما قابل بررسی است درهر صورت در صورت عدم اجرای حکم اجراییه و ارسال پرونده به اجرای احکام دیوان را درخواست نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درهر صورت در صورت عدم اجرای حکم اجراییه و ارسال پرونده به اجرای احکام دیوان را درخواست نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما می توانید با درخواست از شعبه دیوان و از طریق اجرای احکام دادگستری نسبت به اخذ مبلغی که صندوق محکوم شده اقدام نمایید