مشاوره حقوقی رایگان - میخواهم با دختری که از خانواده جدا شده ازدواج کنم

سلام من پسری 23ساله هستم خدمت سربازی رو رفتم سو سابقه کیفری هم ندارم سالمم اعتیاد ندارم تازه مشغول به کار شدم که میخوام با دختری 22ساله که به صورت قانونی از پدرش جداشده و کنار مادربزرگش زندگی میکنه ازدواج کنم دادگاه مسئولیت زندگیش رو داده به خودش و نفقه و خرجی هم از پدرش نمیگیره ولی الان که میخواهیم باهم ازدواج کنیم میخواستم بدونم من به عنوان خواستگار باید در دادگاه چه شرایطی رو داشته باشم که تایید صلاحیت بشم؟
ایا به قلیان کشیدن من و اینکه سرمایه ای برای شروع زندگی هم ندارم ایراد میگیرن ؟ باید برای شروع وکیل هم بگیریم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنی که باید چه شرایطی رو داشته باشم البته دختر و مادربزرگش با شرایط فعلی من راضی به ازدواجمون هستن ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر موردی نیست از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید تا راهنمایی شویو

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر اشکالی ندارد از طریق دادگاه میتوانید اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اشکالی ندارد از طریق دادگاه میتوانید اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مشکلی نیست دختر می تواند اقدام به اجازه ازدواج با شما را بگیرد یا اگر پدرش مشکلی ندارد وکالت اجازه ازدواج به دخترش بدهد .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید مشخصات کامل خود و خانواده ، میزان مهریه زوجه ، میزان تحصیلات ، نوع شغل ، محل کار ، میزان درآمد ، میزان پس انداز ، آیا منزل مسکونی دارید یا خیر و ... همه اینها برای صدور حکم به تجویز ازدواج موثر خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام ایرادی برای ازدواج شما به نظر نمی رسد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اشکالی ندارد از طریق دادگاه میتوانید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید