مشاوره حقوقی رایگان - اذیت های همسایه

سلام، دختر همسایه ما یک روز سنگ پرت میکنه از طبقه بالا روی ماشینم، یک روز خش و خط میندازه ، یک روز به بهانه اینکه پنجره میشورن آب کثیف می ریزن رو ماشینم.
اوایل من نمیدونستم کار چه کسی هست بعدا دیدم درب اضطراری رو باز کرد بکوبه به ماشینم اون موقع مطمئن شدم کار خودشه ، قبلا هم تو گاراژ، گارد محافظ ماشین پدرم رو قشنگ خم کرده بودن حتی رنگ ماشینشون روی گارد جا مونده بود ، بهشون تذکر دادیم به دروغ گفتن کار ما نیست (ایذاهای دیگه ای هم دارن که هرچقدر تذکر دادیم یا گفتن کار ما نیست یا بهونه آوردن تا توجیه کنن) (صدامون رو از توی هود ضبط میکردن و پخش میکردن، خودشم جوری ایذا میکنن که از خودشون مدرک به جا نمونه و بقیه همسایه ها شک نکنن ، موذیانه هست)
البته اون روز که آب ریختن روی ماشینم به بهانه شستن پنجره، بعدش من سریعا فیلمبرداری کردم حتی قسمتی از دست مستخدم که آب می ریخت تو فیلم افتاده.
یا مثلا یک بار مخزن آشغال جاروبرقی رو انداخته بودن جلوی پنجره ما من ازش عکس گرفتم نگه داشتم (ولی خب از کجا میشه ثابت کرد که کار اونهاست شاید بقیه فکر کنن خودمون کردیم !)
جالب توجه اینکه پدرش قاضی هست.

ما از دست اینها چیکار کنیم ؟
به نظرتون مقابله به مثل کنم ؟
لطفا راهکار بدین ؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بهتر است با جمع آوری مدارک شکایت نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که مدارا فایده ای ندارد شکایت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با جمع آوری دلایل و شواهد شکایت ایجاد مزاحمت کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با دلایلی ک دارید شکواییه مزاحمت تنطئم کنید. داشتن شاهد در اثبات موضوع ب شما کمک خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای شکایت باید دلیل محکم داشته باشید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با تهیه مدارکی که مزاحمت منتسب به شخص وی است شکایت کیفری مزاحمت و تخریب مطرح نمایید.