مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای کمیسیون 120 ارتش

با عرض درود اینجانب سال 70 تو سنگر به علت سوختگی تو سنگر رفتم شورا 30 درصد از کار افتادگی بند الف دادن بهم کمیسیون 120 جوابش آمد برام زده .....معلول حین انجام وظیفه......نامه بهم دادن برای بیمه تامین اجتماعی نیروهای مسلح شهر خودمان بردمش بیمه گفت مبلغ ناچیزی بهد میدن به کمیسیون 120 اعتراض کردم چون که دست راست ساعدی خیلی سوخته دست راستم فلجه ....باید چه بکنم حقوق وظیفه بهم بدن...ممنونم از وکلای محترم....جحت حقوق وظیفه راهنمایی بکنید....

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر معلول حین خدمت تلقی گردید می توانید الزام یگان مربوطه را به برقراری مستمری و حقوق معلولان حین خدمت الزام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید الزام یگان مربوطه را به برقراری مستمری و حقوق معلولان حین خدمت ملزم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوانید الزام یگان مربوطه را به برقراری مستمری و حقوق معلولان حین خدمت ملزم کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتوانید الزام یگان مربوطه را به برقراری مستمری و حقوق معلولان حین خدمت ملزم کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

الزام یگان مربوطه به برقراری مستمری و حقوق معلولان حین خدمت ملزم کنی