مشاوره حقوقی رایگان - در مور مشکلات سند و بیمه کردن موتور سیکلت

سلام، حدود 3 سال هست که من موتو سیکلتی خریدم که سند سبز داره و پلاک ملی هست ولی صاحب موتور که سند به اسم اونه اهل تهرانه و من با یک قولنامه متور رو خریدم، البته سند نزد خودمه ولی از کارت موتور فقط یک کپی پشت و رو هست که تو شماره شاسی و همه چی نوشته ولی کپی هست بیمه موتور هم 4 سال قبل تموم شده، میخواستم ببینم اولا چطور میتونم کارت موتور المثنی بگیرم و دوم اینکه اینطوری میشه موتور سیکلت رو بیمه کنم یا نه، ممنون میشم جوابمو واضح بدین، خیلی متشکر

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بیمه میتونین بکنین ولی. سند باید صاحب سند باشن یا الزام بع تنظیم سند از طریق دادگاه انجام بدین

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید