مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خیانت

سلام
من‌ متوجه چت کاملا نامشروع همسرم در واتس اپ با خانم متاهلی شدم ازش اسکرین شات هم دارم توی ‌پیاما به رابطه‌ های حقیقی قبلی هم اشاره شده میتونم اقدام قضایی کنم و جدا بشم؟
ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید استناد وطرح شکایت نماییداما چون شرع تحقیق در اعمال منافی عفت را ممنوع دانسته محاکم دررسیدگی به ادله قوی تری نیاز دارند.

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام باید دلایلتان در حدی باشد که بتوانید به قاضی ثابت کنید که ادامه ی زندگی مشترک برایتان با مشقت روحی همراه خواهد بود و یا بتوانید ثابت کنید که کارهای همسرتان از مصادیق سوء رفتار بوده و برایتان غیر قابل تحمل شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر مدارک کافی دارید می توانید شکایت کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی ابتدا شکایت کنید بعد از اثبات دادخواست طلاق بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید لکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به الفاظ به کار رفته در تصویر اسکرین شات دارد آنگاه نیز بین رویه دادگاه در این خصوص اختلاف نظر وجود دارد (رابطه نامشروع مجازی). "."