مشاوره حقوقی رایگان - برگه پزشک قانونی

باسلام
بنده 6ماهه که با خانومی صیغه 99ساله کردم ولی ایشون داره به من خیانت میکنه من چطوری میتونم برای اثبات خیانتش اون روبه پزشک قانونی ببرم؟ چطورمیتونم سریع اینکارو بکنم؟

باتشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اثبات جرم رابطه نامشروع منوط به داشتن ادله محکمه پسند دارد.

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

سلام اولا بدانید که برخی مراجع صیغه 99 ساله را باطل و برخی دایم دانسته و البته برخی نیز آنرا صحیح می دانند مثلا آیت اله خویی و نوری همدانی آن را عقد دایم می دانند و آیت اله سیستانی آنرا باطل می دانند در رابطه با سوالتان ، اگر نسبت به موضوع اطمینان دارید می توانید از ایشان به اتهام رابطه نامشروع شکایت کنید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

بدون ثبت شکایت از جانب شما پزشکی قانونی صرفا به درخواست شما معاینه و اظهارنظر نخواهد کرد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می بایست شکایت نمایید.
بعد به تشخیص قاضی موضوع به پزشکی قانونی ارجاع می‌شود.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد شكايت كيفري عليه خانم تون مطرح كنيد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید با مدارک کافی داشته باشید.
در زمان خیانت با 110 تماس بگیرید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

صرفنظر از اينكه به عقيده برخي علما اين نوع نكاح دايم يا باطل تلقي شده
بهترين اقدام جدايي است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. شکایت رابطه نامشروع مطرح کنید تا بتوانید مجوز معاینه پزشکی قانونی را داشته باشید. ضمنا بهتر است در رابطه با این نوع نکاح تجدید نظر کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید ادله محکمه پسندی در این خصوص ارائه تا شکایت نتیجه داشته باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید با ارائه ادله از ایشان به اتهام رابطه نامشروع شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دستور معرفی به پزشکی قانونی صادر نمی‌شود.