مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی

با سلام و عرض ادب. در مورد پرونده مالی و عدم نقد شدن چک، حکم جلب طرف مقابل را گرفتم اما پس از توافق بجای چک های قبلی چک جدید داد و قرار مکتوب شد که اگر اولین چک پاس نشد پرونده به حالت همان سیر قبلی خود را طی کند. برای محکم کاری به محضر رفته و همین مطلب را از او خواستم مکتوب نماید. او نیز برگه ای داد که بعدا متوجه شدم در آن نوشته شده بود من رضایت بی قید و شرط داده ام. این برگه محضری را نزد دادورز بردم. به دادورز نیز گفتم: می خواهم به گونه ای رضایت دهم که اگر طرف چک ها را پاس نکرد پرونده به حالت قبل از رضایت باز گردد. دادورز نیز همین مطلب را با دست خط خود مکتوب کرد. طرفم چک را پاس نکرد و وقتی درخواست کردم پرونده به حالت قبل باز گردد، بعد مراجعه به پرونده گفت: شما دو رضایت گذاشته اید یکی محضری که رضایت بی قید و شرط گذاشته و هر گونه اعتراض را از خود سلب کرده اید، دوم رضایتی که من دادورز نوشتم و رضایت شما را مشروط به پاس چک کردم. قاضی با استناد به رضایت محضری نپذیرفت که پرونده به حالت قبل باز گردد. دادستان هم گفت باید درخواست ابطال سند بدهید شاید کارساز باشد. با توجه به اینکه دادورز قبول دارد اول رضایت محضری بود بعد رضایت او، لطفا بفرمایید راه حلی برای ابطال رضایت محضری هست؟ سواد هم ندارم و از اصطلاحات حقوقی هم سردر نمی آورم. افزون بر اینکه محضر هم از این سهل انگاری ها داشته و حتی از شخصی که سفیه مطلق بوده رضایت تام و تمام گرفته که تمام اموالش را بخشیده و بعد از دادگاه و پزشکی قانونی سند محضر باطل شد. لطفا اگر راه حلی برای ابطال سند محضری هست بیان کنید. ممنون

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، برای ابطال سند راه زیادی باید طی کنی. اگر روی چک جدید اقدام کنی زودتر به نتیجه می رسی.