مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در شکایت

سلام خسته نباشید آیا برای رضایت محضری هم شاکی هم متهم باید حضور داشته باشند؟ آیا پدر متهم میتواند رضایت محضری را بگیرد و اگر از شهر دیگر شکایت شده باشد میتونم بیاریم در شهر خودمون تحویل بدهیم؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام شخصی که میخواهد رضایت دهد باید در دفتر خانه حاضر شود شهر مهم نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شخصی که می‌خواهد رضایت دهد می‌بایست خودش حضور پیدا کند

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام،شاکی ازطریق مراجعه به دفاتر محترم خدمات قضایی درهرنقطه از کشور عزیزمان،طی لایحه خطاب به مرجع محترم قضایی،رضایت خویش را میتواند اعلام نمایند.درخصوص رضایت محضری،شاکی با مراجعه به دفاتر محترم ثبت اسناد رضایت محضری را اعلام مینماید،د رهردو حالت فقط حضور شاکی نیاز می‌باشد.موفق باشید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

حضور شاکی مهم است و رضایت نامه باید تحویل دادگاهی شود که پرونده در آن مرجع مطرح است

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام و عرض ادب حضور متهم الزامی نیست خود شاکی میتواند در شهر خودش رضایت محضری را انجام دهد و برای متهم ارسال کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

باید شاکی در دفترخانه حاضر و رضایت نامه تنظیم نماید
حضور متهم لازم نیست
بله امکان دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در رضایت محضری نیازی به بودن متهم نیست صرفا شاکی در دفتر اسناد رسمی حاضر می‌شود و اقدام به رضایت میکند