مشاوره حقوقی رایگان - سابقه بیمه

سلام. اینجانب 5 ماه سابقه بیمه از سازمان قبلی داشتم که اجراییه برای آن صادرشد ولی سازمان فوق حاضر به پرداخت مبلغ بیمه نیست. با توجه به اینکه اینجانب در حال حاضر میخواهم بازنشست شوم آیا میتوانم مبلغ رو خودم واریز کنم و در آینده با توجه به اینکه سازمان فوق محکوم به پرداخت هست زمانی که مجبور به پرداخت به بیمه شد از بیمه بگیرم؟ یا اقدامی نکنم و با شرایط فعلی بازنشست بشوم و در آینده زمانی که آن سازمان حق بیمه 5 ماه من را پرداخت کرد به سابقه کارم اضافه شود. چون به هرحال دادگاه حکم بر علیه این سازمان صادر کرده ولی چون سازمان دولتی هست بیمه میگوید حداقل 18 ماه فرصت پرداخت حق بیمه را دارد!!
با سپاس

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما مربوط به بیمه میباشد از متخصصین بیمه راهنمایی بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق بیمه پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر سازمان های دولتی ، برای اجرای حکم و پرداخت محکوم به ، 1/5 سال مهلت خواهند داشت