مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

سلام وقت بخیر، در مورد اقرارنامه و ندادن حق السهم الارث ،در حدود 5سال پيش پدربزرگ بنده فوت نمودن و مادر و خاله بنده تنها وراث ایشان بودن، برای حصر وراثت وانجام تشریفات قانونی بهمراه مادرم بمنزل پدربزرگم مراجعه نمودیم اما خاله بنده همکاری نکردن و مدت 27سال گذشته تمامی‌ مایملک ایشان درید خاله بنده بوده و از آن به نفع خویش استفاده کرده پارسال ازمادربنده دعوت کردن برای گرفتن حق السهم خود به دفترخانه بیاید ودفترخانه باهماهنگی قبلی اقرارنامه غیرمالی مبنی برگرفتن تمامی حق السهم تنظیم می‌کند بدون گواهی حصر وراثت وگواهی مالیات برارث، و قراربر این می‌شود که فرداآن روزدرهمان دفترخانه حق السهم مادر بنده رابه ایشان بدهد ولی این مهم انجام نشد ومادرمان امسال فوت نمودن و با گواهي حصروراثت جهت گرفتن حق السهم، بعنوان وارث مادرمان به‌ ایشان مراجعه نمودیم وایشان می‌گوید من یک دهم بیشتر نمیدم و اقرارنامه دارم ،2تاسوال، آیا اقرارنامه بدون دادن حق معتبره و دومین سوال آیا بعد از فوت مادرمان اقرارنامه معتبر هست دردادگاه برعلیه ما استفاده بشه و بنده از ایشان ویس دارم مبنی برندادن حق السهم به مادرم، حال تکلیف چیست ممنون میشم .

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اقرار نامه مادرتان در مورد اموال ورثه ای معتبر و در مورد شما هم قابل استناد است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اقرار نامه بعد از فوت نیز معتبر است در صورت اگر شما مدعی است که مادرتان سهمی دریافت ننموده ابطال اقرارنامه را از مرجع قضایی درخواست و در نهایت مطالبه سهم الارث مادرتان را به نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما میتوانید ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا
مطرح نمایید و سپس باید دادخواست ابطال اقرارنامه را مطرح نمایید و ... جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله اقرار نامه مادرتان در مورد اموال ورثه ای معتبر و در مورد شما هم قابل استناد است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اقرار نامه مادرتان در مورد اموال ورثه ای معتبر و در مورد شما هم قابل استناد است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست ابطال اقرارنامه را مطرح نمایید