مشاوره حقوقی رایگان - اموال برای طلاق

اگر خانم و‌ اقا تصمیم قطع به جدایی داشته باشن،درصورتیکه خونه به نام مادر زن باشه (اما تمام پرداخت ها با اقا بوده ولی سند به نام مادرزن مونده) و اینکه ماشین ثبت نامی بوده و به نام خانم،اما تمام پرداخت ها رو اقا انجام داده،به حساب خانم ریخته و اونم به ایران خودرو،تمام اموال منزل هم اقا خریده،اما تعدادی فاکتور ندارن طی این سالهایی که از ازدواج‌ گذشته،ایا از خونه و‌ ماشین که به نام اقا نیست،چیزی هم به اقا میرسه ؟یا راهکاری هست که به اقا چیزی برسه؟؟؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قانون مالک کسی هست که سند بنام اوست مگر اینکه خلاف انرا بتوانید ثابت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

طبق قانون مالک کسی هست که سند بنام اوست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون مالک کسی هست که سند بنام اوست.