مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن پول دستی

سلام وقت به خیر
چند وقته با یه دختر آشنا شدم ... یه بار ازم خواست 2 تومن براش پول بزنم چند روزه برگردونه میگفت مادرم مریضه بیمارستانه !!
بعد چند روز پولو نداد یک ماه دیگه هم گذشت بعد یک ماه پیام داد 1 تومن دیگه لازم دارم ندادم بهش !! یکم گذشت پولمو ازش خواستم هی دروغ و بهانه و چند روز چند روز عقب انداخته ... فک کنم قصد نداره بده !! پولو گفت به حساب مادرم بریز ریختم به حساب یه خانوم !! حالا نمیدونم واقعا مادرش بود یا نه !! به هر حال رسید کارت به کارتو دارم !! پیاما و صداشم تو اینستاگرام دارم که بهش پول دادم !! اما ممکنه بفهمه پاکشون کنه !! خواستم ببینم چه طور باید پولمو بگیرم ؟؟!! ممنون و سپاس

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با پرينت واريزي از اين دختر اخّاذ و خانمي كه پول به حسابش واريز كرديد تحت عنوان مجرمانه تحصيل مال از طريق نامشروع
اقدام بفرماييد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت تحصیل مال نامشروع باارائه ادله اقدام نمایید