مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی با سیم کارت من

سلام وقتتون بخیر من مالک یک سیم کارتی هستم که گمش کردم و یکی دیگه پیداش کرده و به یه بنده خدایی توهین ناموسی کرده حالا اون بنده خدا از من (مالک سیمکارت) شکایت کرده الان برای من چی پیش میاد باید چکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .با استعلام پرینت های تماس ومحتوا می توانند به مدت زمانی که سیم کارت دست شخص ثالث بوده وهم چنین نقطه زنی متوجه امر گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه بررسی کنه معلوم میشه شخص دیگری استفاده کرده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادگاه بررسی کنه معلوم میشه شخص دیگری استفاده کرده

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادگاه اگر بررسی کند معلوم میشود شخص دیکری استفاده کرده