مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی

سلام من ی گوشی گم کردم دنبالش نرفتم با سیمکارت .الان ابلاغیه اومده که با سیمکارت من به یکی ایجاد مزاحمت شده الان رفتم دادگاه باید چی بگم چیکا کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید بتوانید ادعای خود را ثابت کنید.
شما بعد از مفقودی گوشی و سیم کارت باید اعلام مفقودی می کردید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

باید اثبات کنید که سیم کارت شما به سرقت رفته وشما ازآن استفاده نکرده اید.جهت کفالت ضامن باخود ببرید