مشاوره حقوقی رایگان - شکستن رای تخریب بنا کمیسیون تجدید نظر

سلام و عرض ادب
یک طبقه مازاد ساختمان در کمیسیون ماده 100 رای بر قلع بنا صادر شد. در جلسه تجدید نظر هم همینطور. در سطح شهرستان ما بسیار پرونده های اینچنینی بوده (حتی دو طبقه مازاد) که در جلسه تجدید نظر حکم بر جریمه صادر شده اما متاسفانه در پرونده من قلع بنا در جلسه تجدید نظر تایید شد. چطور میتونم از طریق دیوان عدالت، این ناعدالتی بزرگ رو رای رو بشکنم؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود موضوع خود را از دیوان به نتیجه برسانید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید