مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مالکیت سیمکارت

سلام
5سال پیش سیمکارتی ازش شکایت شده و بعد به گفته طرف رضایت داده طرف
بعد صاحب سیمکارت اصن پیگیری نکرده تو این شش سال. حالا میخواد سیمکارت دیگه ای رو به نام خودش کنه باید مراحل خاصی طی کنه بجز انتقال سند؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.از اداره مخابرات یا شرکتهای اپراتور سوال فرمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نمایندگی شرکت مربوطه اقدام کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. سوال مبهم است. ولی در موارد شکایت در صورتی ک مشکل قانونی نداشته باشد صرفا انتقال کافی می باشد. جهت پیگیری بهتر است به اداره مربوط به خط یا دفاتر خدماتی همراه اول یا ایرانسل جهت پیگیری خط مراجعه کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مخابرات و اپراتور مربوطه پیگیری کنید