مشاوره حقوقی رایگان - اولویت قیومیت

با سلام
اگر بچه ای پدر خود را از دست داده باشد و پس از آن قیومیتش به مادرش رسیده باشد و چند سال بعد مادرش هم فوت شود در حالی که بچه هنوز 13 ساله هست ایا اولویتی نسبت به قیم شدن مادر بزرگ پدری و یا مادربزرگ مادری او وجود دارد؟
(با توجه به اینکه جد پدری قبل از پدر بچه فوت شده و همچین اینکه پدر و مادر بچه هنگام فوت پدر از هم طلاق گرفته بودند.)
از نظر قانونی کدام یک از مادربزرگ ها در اولویت هستند؟ آیا اصلا اولویتی وجود دارد یا خیر؟
با تشکر

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، حضانت با قیمی است که خود دادگاه آن را منصوب می کند که برای تعیین قیم ، خویشاوندان کودک بر دیگران مقدم هستند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اقارب طبق طبقات ارث در قیومیت مقدم هستند در این مورد دومادر بزرگ در یک طبقه هستند دادگاه قیم را بر اساس صلاحیت مشخص میکند

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام شعبه سرپرستی با توجه به مصلحت طفل تصمیم خواهد گرفت.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام شرایط و توانایی‌های قیم مورد نظر قرار می‌گیرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از اداره سرپرستی موضوع را پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون اقارب نزدیک به طفل در اولویت قیم شدن خواهد بود و تشخیص با اداره امور سرپرستی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اقارب نزدیک‌با توجه به توانایی ها مورد توجه هستند از اداره سرپرستی پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود حضانت با قیمی است که خود دادگاه آن را منصوب می کند که برای تعیین قیم ، خویشاوندان کودک بر دیگران مقدم هستند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از انجایی که هردو در یک طبقه قراردادرند تشخیص صلاحیت با توجه به توانایی با اداره سرپرستی است