مشاوره حقوقی رایگان - دليل رد دعوی حقوقی

با سلام ايا اين دليل قانوني هست كه علارقم حضور نداشتن خوانده دعوي و عدم دفاع از خود حتي فرستادن لايحه و عدم انكار و ترديد دادگاه تحصيل دليل كنه اين راي صادر بشه؟ سند عادی در مقابل سند رسمی که از اعتبار ويژه قانونی برخوردار است به جهت غير نافذ بودن آن اساسا نمی تواند معارض باشد. در نتيجه خواسته های
مزبور قابليت استماع نداشته لذا به استناد ماده 2 و 299 قانون آيين دادرسی مدنی قرار رد دعوی صاد

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
علی الظاهر صحیح است