مشاوره حقوقی رایگان - امضا و دستخط

سلام
من مبلغی رو به عنوان ودیعه جهت رهن و اجاره ای مغازه ای پرداخت کردم و بعد از اتمام مدت قرارداد مغازه رو تخلیه کردم و صاحب ملک گفتن چند روز دیگه ودیعه رو پس میدن چند روز بعد من تصادف کردم و چند ماه در بیمارستان بودم وقتی حالا به موجر مراجعه کردم دیدم پشت اجاره نامه رسید دریافت ودیعه نوشته شده و میگه پول رو به من نقدا پرداخت کرده ولی امضای زیرش مطابق امضای من نیست اما دست خطی که اسم و فامیلم رو نوشته زیر امضا کاملا مطابق دستخط خودمه و میگه خودت امضا کردی بخاطر تصادف یادت رفته
الان من بخوام شکایت بکنم آیا کارشناس فقط امضا رو بررسی می‌کنه یا دست خط زیر امضا هم مهمه ؟

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرپرداخت کرده احتمالا به حساب بانکی واریزکرده اگر غیراین است کارشناس تشخیص می دهد