مشاوره حقوقی رایگان - غرامت

به بنده 12درصد غرامت تعیین شده مبلغ پرداختی توسط بیمه امید ناجا چه مبلغی است

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

غرامت با دیه ماهیت متفاوت خواهد داشت و غرامت همان خسارتی است که بیمه بایستی بر اساس بیمه نامه منعقده با نیروهای مسلح به شما پرداخت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیروی مسلح بر اساس بیمه نامه مبلغ را پرداخت میکند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مبلغی است که از طریق بیمه پرداخت میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام مبلغی که از طریق بیمه پرداخت می شود،غرامت با بیمه متفاوت میباشد غرامت همان چیزی است که بیمه بایستی بر اساس بیمه نامه منعقده با نیروهای مسلح به شما نشان دهد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. غرامت جدای از دیه است و همان خسارت است که از طریق بیمه پرداخت میشود. برای دریافت میزاپ دقیق آن باید بیمه نامه منعقده را مطالعه بفرمایید یا از طریق سازمان مربوطه پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بیمه نامه خود را مطالعه فرمایید