مشاوره حقوقی رایگان - دعوا خانوادگی و کشیدن سلاح سرد

سلام و خسته نباشید یه سوالی داشتم خدمت شما . عید امسال شوهر خواهر همسرم با پسرش و داماداش با همسر من درگیر شدن سر زمین همسرم که به فحاشی و کتک کاری ختم شد که داماد شوهر خواهرش با داس به سمت همسرم حمله ور شد که میخاست باداس همسرمو مجروح کنه ک با دخالت بستگان و اینکه تو همون کش مکش دعوا شوهرم میخاست داسو از دستش بگیره انگشت و کف دستش خودهمون کسی ک داس دستش بود بریده شد به 110 تماس گرفتیم به محل حادثه امدن دو تا از همسایها شاهد ماجرا بودن وکیل اختیار کردیم ولی اونا در داداگاه اعلام کردن ک همسرم اونو مجروح کرده و نامه پزشک قانوی گرفته و قاضی پرونده پرونده مارا رد کرده ما دوباره تجدید نظر دادیم ومنتظر دادگاه نهایی هستیم میخاستم بدونم ایا در تجدید نظر هم دوباره پرونده ما رد خواهد شد من نگران اینم ک همسرم همه دیه وهم زندانی براش بریده شه با اینکه هم شاهد و گزارش پاسگاه به نفع ما بوده ولی قاضی چنین نظری نداشته ایا در تجدید نظرم بازم پرونده ما رد میشه ؟؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادگاه با توجه به محتویات پرونده و فهم خود حکم صادر خواهد کرد. قابل پیش بینی نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادگاه با توجه به محتویات پرونده حکم صادر میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

دادگاه با توجه به محتویات پرونده حکم صادر میکند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادگاه با توجه به محتویات پرونده حکم صادر میکند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باتوجه به محتویات پرونده حکم صادر میکند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادگاه با توجه به محتویات پرونده حکم صادر میکند