مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

بنده یکسال نیمه که از یه نفر به جرم حمله با سلاح سرد به من شکایت کردم و پزشک قانونی هم یک درصد دیه بریده و تو این مدت که من بیش از بیست بار دادگاه رفتم ایشون پاشو هم نذاشت دادگاه و بعدش من رفتم حکم جلبشو به سختی گرفتم و دستگیر شد ولی فردای انروز بدون گذاشتن هیچ وثیقه ایی وی را آزاد کردن و حکم واخواهی برایش بریده بودن که در روز مقرر هم تشریف نیاورد و جالب اینجاست که من بعد از یکی دوماه بعد از حکم جلب دوباره باید برم حکم جلب بگیرم ... سوال من این است که ایشون آشنایی یا پارتی بازی نکرده که بدون هیچ وثیقه ایی اومده بیرون ؟خب مگه من چقدر وقت دارم که دوسال دنبال ایشون برم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق تبصره 2 ماده 406 آئین دادرسی کیفری گرفتن تامین از متهمی که تقاضای واخواهی کرده اختیاری است و اجباری نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صورت اقتضاء نسبت به أخذ تأمین یا تجدیدنظر در تأمین قبلی اقدام می‌کند لذا اجباری و الزامی نبوده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر متاسفانه روند قانون به این صورت است.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اجباری نیست و تقاضای واخواهی اجباری نیست