مشاوره حقوقی رایگان - خسارت بدنی

سلام من چند سال پيش يك اتومبيل بهم تيراندازي كرد و فرار كرد و رفت پلاك هم نداشت و تا حالا هم گير نيومد ايا به كجا مراجعه كنم توان كار هم ندارم و خسارت زيادي بهم وارد شد دست پاه و روده ام ايا صندوق خسارتهاي بدني شامل من ميشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر آن صندوق مختص تصادفات رانندگی است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیر آن صندوق مختص تصادفات رانندگی می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که شما شخصا مصدوم شده اید و از این حیث جراحاتی به شما وارد گردیده و شخص ضارب متواری گردیده است می توانید با طرح شکایت و پیگیری آن دیه خود را از صندوق دادگستری و بیت المال دریافت نمایید