مشاوره حقوقی رایگان - عزل دهیار

باسلام.بنده رئیس شورا روستا هستم.سهمیه آرد برای روستا اعلام وتحویل دهیار دادیم تاتوزیع کند.برگه ای هم تنظیم که هرکه بعد از تحویل سهمیه آرد امضا واثر انگشت زند تابه بخشداری ارسال کنیم تاحق کسی ضایع نشود بعد چندروز از توزیع سهمیه آرد بنده متوجه شدم دهیار خودش در برگه امضا واثرانگشت زده وسهمیه یک خانواده را خودش برداشته طی تحقیق وتفحص دهیار اعتراف کرده آیابخاطر این عمل بنده میتوانم عزل وشخص دیگررا بعنوان دهیار انتخاب کنم.باوجود چند ماه از انتخاب ایشان که حکم از فرمانداری برایش صادر شده.ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شخصا نمی توانید اقدام کنید باید به فرمانداری که حکم وی را صادر نموده اعلام و گزارش انرا ارسال تا مورد بررسی قرار گیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر باید از طریق فرمانداری اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همان مرجعی که او را برای این سمت انتخاب کرده باید نسبت به عزل اوتصمیم بگیرد به فرمانداری مراجعه و تخلف او را اعلام کنید تا رسیدگی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود همان مرجع یعنی فرمانداری اطلاع دهید تا نسبت به عزل او تصمیم گیرد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به فرمانداری مراجعه و اعلام گزارش تخلف وی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر عزل دهیار باید با طی مراحل قانونی و احراز تخلف یا جرم ایشان ، در مراجع قضایی و توسط بخشداری و وزارت کشور انجام بشود

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

به فرمانداری مراجعه کنید وتخلف ایشان را گزارش دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق فرمانداری اقدام نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

واقعا همه مشکلات با عزل همچنین دهیاری حل می شود؟
شاید هم به نمایندگی از آن شخص چنین کاری کرده است.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.باموضوع جعل واستفاده ازسند مجعول وتحصیل مال ازطریق نامشروع وهمچنین خیانت درامانت شاکی شوید وپس ازگرفتن حکم عزل ایشان رابخواهید

محمدهادی عبداله پور

جناب آقای محمدهادی عبداله پور :

سلام باید به بخشداری مراجعه کنید و از طریق بخشدار پیگیر موضوع شوید.به شخص نمیتوانید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام مرجعی که حکم انتصاب ایشان را تایید کرده قادر ب عزل ایشان خواهد بود. بهتر است تخلف ارتکابی را با دلیل اثباتی به فرمانداری اطلاع دهید وخواستار تغییرباشید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام خیر عزل دهیار بایستی طی مراحل قانونی و احراز جرم وی و همچنین توسط بخشداری و وزارت کشور انجام شود