مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجازه سبقت

با سلام، ساعت 11 شب تو جاده اصلی خاستم سبقت بگیرم یک پراید کف خاب بدون پلاک با توجه به اینکه سرعتش تو جاده اصلی 40 کیلومتر بر ساعت بود و حداقل سرعت اون جاده 70 کیلونتر برساعته ، با توجه به اینکه چندبار چراغ نور بالا زدم که متوجه سبقت من شود. اما مباردرت به رد کردن خط بریده به سمت چپ کرد که باعث شد بک لاستیک من ب جاده خاکی طرف مخالف بیفتد. حالا فرد به پلیس راه گزارش من را کرده (فرد کادر نیرو انتظامیه تک سرنشین با خودروی شخصی بدون پلاک بود) که بخاطر سبقت من گرد و خاک افتاده رو ماشینش و پلیس راه هم داخل شهر اقدام به ضبط مدارک من کرده. میخاستم ببینم کار پلیس راه قانونی بوده یا خیر چطور از خودم دفاع کنم؟ به بهونه اینکه شاکی داری مدارک منو گرفت ولی ماشین دستمه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .به گزارش ونظریه افسر اعتراض زنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مقصر طبق نظر کارشناس تصادفات که نظر وی نیز قابل اعتراض می باشد، تعیین می گردد