مشاوره حقوقی رایگان - تحويل زمين خريداری شده كمتر از متراژ فروخته شده در قولنامه هولوگرام دار

با سلام و خسته نباشيد
ابنجانب يك قطعه زمين باغي از شخصي خريداري كرده ام و ايشان در قولنامه متعهد شده است كه 1340 متر به اينجانب تحويل دهد (طبق قولنامه رسمي هولوگرام دار) ولي مقدار 766 متر از آن را تحويل داده و مابقي ان را به شخص ديگري فروخته است چگونه مي توانم بقيه زمين يا معادل خسارت آنرا از فروشنده دريافت كنم . خواهشا راهنمايي فرماييد. با تشكر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما 2 راهکار دارید. 1- معامله را فسخ کنید 2- مطالبه ما به التفاوت ثمن پرداختی را بنمائید. در هر دو صورت باد دادخواست به دادگاه بدهید. با توجه به تخصصی بودن موضوع در شهرتان به وکیل مراجعه کنید