مشاوره حقوقی رایگان - کمبود متراژ زمین

با سلام شخصی زمین کشاورزی در سال1370فرخته که پس از دو دست چرخیدن این زمین ما آن را در سال 1374 خریداری کرده ایم در تمام قولنامه ها متراژ آن 30هکتار ذکر شده است اما در واقع28هکتار است و صاحب اولیه زمین که در همسایگی ما هست مرز بینمان را به هم زده و مقداری از همین 28هکتار را نیز تصرف کرده است
آیا میتوانیم به دلیل کم فروشی از او شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
از فروشنده خود می توانید
یا کارشناسی نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی است

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خیر فقط از ید قبلی می توانید قیمت کسری را بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعأ
فروشنده مکلف است که 30 هکتار زمین به شما تسلیم نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین تا حدود زیادی تعیین‌کننده می‌باشد‌‌.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت متصور است البته نیاز به ادله حقوقی و اثبات مالکیت در آن بخش دارید