مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حق بیمه سختی کار از طرف کارفرما

با احترام، اینجانب به مدته 20 سال به طور مداوم در شرکته خصوصیه و صنعتیه تولید چیلر های جذبی در بخشه تعمیرات و نگهداری مشغول به کار هستم،در صورتی که از ابتدای فعالیتم در این شرکت در قراردادی که سال به سال با تمامیه پرسنل این شرکت بسته میشه اعم از جوشکار برقکار مونتاژ کار و پرس کار حتی خوده بنده عنوانه شغلیه کارگر فنی در لیسته بیمه رد شده و هیچ کدام فاقده بیمه سختیه کار از طرفه کارفرما هستیم،آیا بنده میتوانم با 20 سال سابقم در این شرکت با همین عنوانه کارگر فنی درخواسته بازنشتگی از طریقه سختی کار کنم و کارفرمای خود را موظف به پرداخته سختیه کار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید از طریق شکایت به اداره کار او را ملزم کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید از طریق شکایت به اداره کار او را ملزم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید از طریق شکایت به اداره کار او را ملزم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

بله باید از طریق شکایت به اداره کار او را ملزم کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق شکایت دراداره کار او را ملزم کنید