مشاوره حقوقی رایگان - نصب تیر برق مزاحم

سلام در کوچه ی بن بست همسایه تقاضای تیربرق کرد اما چون آنها عقب نشینی را قبلا رعایت نکردند اداره برق تیرهای برق را یکی جلوی مغازه ی ما که در نبش کوچه هست و یکی از تیرها را چسبیده به دیوار خانه و بقیه را بیخ دیوار حیاط می خواهند نصب کنند آیا راهی برای جلوگیری از نصب این تیرها ی برق وجود دارد؟ استدلال اداره برق هم این است که بعداً اگر همسایه ای که تقاضای تیربرق را کرده (ماهیچ احتیاجی به تیربرق نداریم) عقب نشینی کرد تیر وسط کوچه میافتد.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید اعتراض خود را از طریق اداره برق منطقه ای اعلام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می‌توانید اعتراض خود را از طریق اداره برق منطقه ای اعلام نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق اداره برق منطقه اعتراض خود را اعلام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اعتراض خود را از طریق اداره برق منطقه ای اعلام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می‌توانید اعتراض خود را از طریق اداره برق منطقه ای اعلام نمایید