مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

سلام " لطفاً بفرمائید در دادنامه ای که وراث محکوم علیه شامل : همسر ، چهار فرزند پسر و سه فرزند دختر محکوم به پرداخت 2/609/096/700 ریال در حق محکوم له به نسبت سهم الارث شده اند ، با توجه به اینکه سهم همسر یک هشتم و سهم هر یک از پسران دو برابر سهم هریک از دختران است ، قدرالسهم ریالی همسر متوفی ، هر یک از پسران و نیز هر یک از دختران از محکوم به چقدر می شود ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سعید رضا مقیمی

جناب آقای سعید رضا مقیمی:

همسر=326/137/087ریال
سهم دختر20/754/178
سهم =پسر=41/508/356

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
در صورتی که متوفی فرزند داشه است سهم همسر متوفی می شود یک هشتم محکوم به در غیر اینصورت یک چهارم و وپسران هرکدام دو یازده هم محکوم به وسهم هریک از دختران یک یازده هم محکوم به
در صورتی که توجیه نشدید در تلگرام پیام بدید

پرسشگر :

سلام" با تشکر و امتنان مجدد از زحمات وکلای محترم ارائه دهنده پاسخ و مشورت صحیح به سؤال حقوقی .

یک وکیل

با سلام همکاران پاسخ کامل ارایه نموده اند

یک وکیل

همکاران پاسخ صحیح و کامل ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می کنم.