مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

باسلام. 3 ماه پیش سبد بورسم رو دست سبدگردان دادم که مجوز سبدگردانی نداره و تو پیام های تلگرام و همچنین صوت هایی که میفرستاد، قول و تضمین داد که بین 1 تا 3 ماه حداقل 50 درصد سود برا من بسازه، اما حالا بعد 3 ماه و بلکه بیشتر، 40 درصد به من ضرر زده.
ضمنا ایشون در این مدت طبق عکس هایی که از پیام‌ها دارم، مدام به بنده و گروه وعده و قول سود میدادن و دائم سهم عوض میکرد،به اسم سهم تضمینی و مطمئن. و مطمئنم هر چه بیشتر خرید و فروش میکرد، بیشتر ضرر میکردم و سبد رو از گرفتم.
ایشون سیگنال فروشی و ترغیب گروهی افراد به خرید و فروش و دستکاری روند سهم هم میکنه که عکس تمام پیام هاش و صوت هاش رو دارم.
تمام عکس پیام ها و صوت هاش رو دارم که وعده و قول میداد و میگفت نگران نباش برعکس میشد و ضررم بیشتر.
ایا با وجودی که قرارداد کاغذی ندارم، اگه ازش شکایت کنم حق به من داده میشه؟
کجا باید شکایت کنم
ممنون از شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با توجه به مستندات شکایت نمایید .بابت سیگنا فروشی نیز جرم است باارایه ادله گزارش دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید
در خصوص خسارت خود می توانید دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید شکایت کنید در خصوص خسارت خود می توانید دادخواست بدهید